ENSK – kolmas!

15349590_1370603569617743_8205171804532079656_n
 –

“Silja ja Mai täpse käe all ja tähelepaneliku kõrva kuuldes toimus möödunud nädalavahetusel, 2.-4. detsembril meie kolmas ühine laager. Seekord pesitsesime Aruküla mõisas, kohaliku waldorfkooli hubastes ruumides. Tõsi, õige Aruküla leidmine polnudki lihtsamate ülesannete killast, kuid varem või hiljem jõudsime ikkagi kõik kokkulepitud paika.

Seekordne laager oli väga mitmekülgne. Enim panime rõhku nendele lugudele, mida esitame märtsis Alo Mattiiseni päevade raames toimuval kontserdil. Saladuskatte all võib öelda, et oleme ühel õhtul lausa peaesinejad! Lisaks filmisime ja lindistasime üles mõned laulupeo lood, sest suvine pidu pole ju enam kaugel.

Nagu ikka, mahub laagrisse lisaks laulmisele palju muudki. Enne seda, kui Karl ohjad enda kätte võttis ja erinevate mängudega reede õhtut sisustama hakkas, kuulutasime välja uue koorivanema valimised. Kandidaatideks olid Asso ja Madli, kolmas väljavalitu Linda otsustas lõpuks ikkagi väljakutsest loobuda. Uhkusega kuulutasime laupäeval, 3. detsembril enda uueks vahvaks koorivanemaks Madli. Jee!

Laupäeva õhtu oli aga ka teistmoodi meeldejääv. Kristina, kes elab Vaskjalas, Arukülast üldse mitte kaugel, andis kõigile huvilistele võimaluse korralik saunaralli maha pidada. Saun oli mõnus ning Kristina ema küpsetatud pirukad ja kook lausa imemaitsvad. Tänutäheks laulsid saunalised pererahvale Pärt Uusberi loo “Muusika”.

Pärast saunatuuri kogunesime üheskoos jälle koolimaja aulasse, et mandariinide ja piparkookide söömise vahele veelgi jõulumeeleolu luua. Olime kambakesi ette valmistanud viis erinevat jõululaulu, kõik üsna omamoodi võtmes – kes taaslavastas tuntud filmistseene, kes seadis laulusõnad päevakohasemaks. Pärast kultuuriprogrammi jätkas taas ühistegevuste kunn Karl, et meeleolukate mängudega näod naeruseks teha.

Aruküla laager oli kohe igati produktiivne ning üldise meeleolu seisukohast eriti vahva!

Kohtumiseni Tartus!”