Eesti Noorte Segakoori võimsad elamused Europa Cantatilt 2015

ensk-open-singing

Eesti Noorte Segakoor osales 29. juulist kuni 2. augustini Ungaris, Pecs’is rahvusvahelisel koorifestivalil Europa Cantat 2015. 4 päeva sisse mahtus palju esinemisi ja lugematul arvul proove. Oma kava, “Eesti maastikud”,  kõlas Z. Kodaly nimelises kontserdimajas. Koos Norra ja Rootsi rahvuslike noortekooridega kanti samas kontserdimajas ette kava “Shakespeare muusikas”, mida dirigeeris Dr. Brady Allred (USA). Eesti Noorte Segakoor laulis avatuks Eesti Kooriühingu vastuvõtu, kus esitleti järgmist, Eestis toimuvat Europa Cantati 2018! Võimsaim elamus saadi aga ilmselt Europa Cantat 2015 lõpetamiselt kus esitati Andres Lemba uudisteos “Laulud ei lõpe” ja koos tuhandete kaasalauljatega Kadri Hundi “Üksteist peab hoidma”. Jääme ootama järgmist Europa Cantati, mis toimub Tallinnas 2018!
Eesti Noorte Segakoor tänab toetuse eest Eesti Kooriühingut, Eesti Kultuurkapitali, Eesti Kultuurkapitali Tartu, Rapla, Pärnu ja Võru maakondlikke ekspertgruppe ja Eesti Kultuuriministeeriumi.