“Vigala” laager Räpinas

"Eestimaa atmosfääride" läbimäng Räpinas
“Eestimaa atmosfääride” läbimäng Räpinas

Kui tavaliselt toimuvad meie laagrid nädalavahetuseti, siis augusti tipphetkeks on traditsiooniliselt 4-päevane kohtumine Vana-Vigalas toimuvas koorijuhtide seminar-laagris. Seekord toimus Vigala laager aga hoopis maalilises Räpinas. Sealse ühisgümnaasiumi ruumides sai teoks 31. detsembril esitusele tuleva kava “Eestimaa atmosfäärid” esimene täielik läbimäng. 17. augusti õhtul Pritsumeeste pargis toimunud kontsertil oli ka linnarahval võimalus osa kavast kuulda.

Lisaks “Eestimaa atmosfääride” harjutamisele aitasime Räpinas näidiskoorina koorijuhtidele tutvustada järgmise laulupeo laule, käisime ArtJazzi ja Tartu Ülikooli kammerkoori kontsertidel ning osalesime noortekollektiivide isetegevusõhtul, kus sai näha kollektiivide igapäevaelu, mänge, “Helisevat muusikat” ning isegi seda kui palavalt armastavad noored muusikud Vigala laagrit. Kui keegi peale kõike seda veel kahtlema peaks, et Eesti Noorte Segakoor on üks ütlemata mõnus koht, siis näiteks meie Räpinas peetud koosolek nägi välja selline:

ENSK koosolek Räpina järve ääres
ENSK koosolek Räpina järve ääres

Ja sul on võimalus sellest kõigest osa saada tulles meie järgmisesse laagrisse 🙂