AHOI,

15-26aastane LAULEV NOOR! Oled Sa Iklast, Oandust, Emmastest või Vasknarvast – Üle-Eestiline maailma ägedaim segakoor kutsub SIND endaga liituma! Ees ootavad põnevad projektid, uued sõbrad ja juubelilaulupidu! Proove teeme erinevates Eestimaa paikades 7-8 korda aastas! TULE!

Tule laulma!

1. Eesti Noorte Segakooriga (edaspidi ENSK) liituda sooviv laulja salvestab enda esituses ühe laulu või kooripartii enda valikul. Salvestuse pikkus ei tohiks ületada 3 minutit ja mahult mitte olla suurem kui 4MB.

2. Uus laulja saadab selle aadressile dirigent@eestinoortesegakoor.ee

Kirjuta palun ka väike tutvustus enda kohta – nimi, telefon, email, sünniaeg, kool, muusikaline tegevus, kooli muusikaõpetaja nimi.

3. ENSKi dirigent kuulab salvestused üle ja saadab kõigile kandideerinud lauljatele vastused esimesel võimalusel.