KOORIVISIOON

Osalesime oma kooriga Koorivisioonil. See on uus konkursiformaat, mis kulmineerus 25. septembril 2021 kell 18:00 finaalkontserdiga Viljandi Pärimusmuusika Aidas. Koorivisiooni eesmärgiks on elvadada ja julgustada koorimuusikat loovaid ning kooridele põnevaid kooriseadeid tegevaid inimesi.

Sel aastal esitati konkursile kokku 13 laulu, kokku võttis osa 10 koori. Finaalkontserdil astus lavale 8 koori ning esitusele tuli 10 laulu. Konkursi žürii koosseisu kuulusid Celia Roose, Alo Ritsing, Urmas Lattikas ja Andres Lemba.

Kontserdi lõpus jagati välja auhinnalised kohad ning kaks eripreemiat.

Meie kooriliikmed Luisa, Triin ja Egon esitasid konkursile oma lood ning kõik said poodiumikohad. Palju õnne! Oleme uhked!

KOHT

Luisa Susanna Kütson/ Henrik Visnapuu – “Endeline öö/ Nüüd on öö ja kuu”

II KOHT

Triin Samuel/ Doris Kareva – “Värav kahe maailma vahel”

III KOHT

Egon Elbre/ Taavi Kivisik – “Tuletuul”

Saime ka Eesti Segakooride Liidu eripreemia, kutse XXIII segakooride võistulaulmisele Tuljak 2022.